הבראוניז של מישל קרנסטון

חומרים:
125 גרם חמאה
125 גרם שוקולד מריר
4 ביצים
300 גרם סוכר
1 כוס קמח
1/4 כוס אבקת קקאו
1 כפית תמצית וניל אפשרי אך לא חובה- 
שוקולד צ'יפס לבן או חלב כ60 גרם או
פקאנים או אגוזי לוז קצוצים גס

הכנה:
לחמם תנור ל- 180 מעלות
1. להמיס יחד חמאה ושוקולד.
2. להקציף יחד ביצים וסוכר עד שתופחים ומבהירים.
3. לנפות יחד קמח וקקאו ולקפל בעדינות לתערובת הביצים.
4. להוסיף תמצית וניל.
5. לקפל בעדינות את השוקולד המומס לתערובת הביצים.
6. לצקת לתבנית משומנת, לאפות כ-30 דקות לשים לב לא ליבש את העוגה. קיסם צריך לצאת לח מעט ועם קצת פירורים.
7. לקרר את העוגה ולפרוס.