עוגיות קינמון

כמות לכ-24 עוגיות

חומרים:
55 גרם חמאה,בטמפ' החדר
55 גרם סוכר
1 ביצה טרופה
מעט תמצית וניל
170 גרם קמח
קורט מלח
1-1/2 כפית קינמון
1-1/2 כפית אבקת ג'ינג'ר (לא חובה)

הכנה
1. לחמם תנור ל-160-170 מעלות
2. לערבב יחד חמאה, סוכר, ביצה ותמצית וניל עד לקבלת מרקם אחיד.
3. לנפות קמח, מלח, ותבלינים להוסיף לתערובת החמאה לערבב עד ליצירת כדור בצק ליצור כדור לשטחו מעט ולעטוף היטב בניילון ניצמד.
4. לקרר בצק במקרר כ-30 דקות.
5. להוציא את הבצק, לרדד על משטח מקומח קלות, לקרוץ צורות לפי הצורך.
6. להניח את העוגיות על תבנית מרופדת בניר אפייה.
7. לאפות את העוגיות במרכז התנור כ-10 דקות עד שהשוליים מזהיבים

לקרר היטב, לשמור בכלי אטום.

הערות:
 לא לעבד בצק יותר מידי כדי לשמור על פריכות.
 חמאה בטמפ' החדר מקלה על העיבוד.
 כדי לרדד בקללות חשוב לקרר את הבצק מספיק זמן, אפשר להכינו גם מראש ולשמור במקרר כמה ימים או להקפיא ללא יותר מ-3 חודשים.